It's Blooming!

Den efterlängtade våren är här och snart viner de mjuka sommarvindarna. På Glogatan innebär våren en nystart där vi gör vårt bästa för att inspirera er till att njuta av de evigt ljusa nätterna i nya färgsprakande kreationer.

I flera år har vårmodet definierats av pasteller och mjuka toner, i år har vi haft nöjet att få se även starka färger och kontraster på både röda mattor och modeveckor. Trenden går också att hitta på Glogatan där ädelstenar i fantastiska nyanser glimmar ikapp. Tina och Jenny Tillander reste tidigare i vår till både München och Amalfikusten och med sig hem hade de både koraller, turkoser, ädelstenar och diamanter. En del av råmaterialet har redan blivit till smycken av våra guldsmeder, medan en del ännu väntar på sin tur.  

En härlig nyhet för i år är våra turmalinhängen som graverats till formen av ett löv. Turmalinen är en versatil ädelsten som förekommer i flera olika färger, ibland kan även en och samma sten skifta i flera olika nyanser.  Varje löv är unikt och vi tycker att lövet är en utmärkt gåva till den nyutexaminerade! 

Färger i alla regnbågens färger finns även i Namaste-hänget som Tina lanserade för några år sedan. Dessa smycken är lekfulla och vackra, men samtidigt avslappnade och harmoniska i all sin enkelhet. Alla Namaste-hängen är tillverkade av unika kombinationer pärlor och ädelstenar. 

“Jag använder själv Namaste-hänget i en lågt kedja och tycker om att kombinera det med ett annat hänge i en kortare kedja” säger Tina. Hon påminner också att för stilråd och tips på hur du ska kombinera dina smycket kan du alltid vända dig till vår kunniga personal. 

Välkommen till Glogatan för att bekanta dig med vårens nyheter!